Barneveld wint Nationaal Scholen Concours 2019 op KNHS in Ermelo!

Date

Aeres MBO Barneveld wint Nationale Scholen Concours 2019 op KNHS in Ermelo! Studenten van de Instructeursopleiding paardensport hebben vorige week vrijdag de winst bij het Nationaal Scholenconcours 2019 in de wacht gesleept! Het concours werd gehouden op de terreinen van het KNHS-centrum te Ermelo.

Studenten van de Instructeursopleiding paardensport hebben vorige week vrijdag de winst bij het Nationaal Scholenconcours 2019 in de wacht gesleept!

Het concours werd gehouden op de terreinen van het KNHS-centrum te Ermelo.

Het Nationale Scholen Concours is een uniek evenement waar alle scholen met hippische opleidingen in Nederland voor zowel mbo als hbo-teams voor kunnen afvaardigen. De teams strijden met elkaar op de onderdelen dressuur, springen, exterieur beoordelen en hippische kennis (het maken van een kennisquiz). Het team dat de beste resultaten behaalt op die onderdelen wint niet alleen het concours en felbegeerde titel: winnaar van het Nationaal Scholen Concours maar mag dit unieke evenement in het nieuwe jaar organiseren.

Beide teams bestaande uit 1e en 2e jaars leerlingen van de Aeres MBO Instructeursopleiding uit Barneveld zijn geëindigd in de top 5 van de competitie waaraan 51 teams hebben deelgenomen.

Het onderstaande team met de naam “Barneveld sportteam 2” won de titel.

Een super knappe prestatie, met name omdat dit team voornamelijk bestond uit eerste jaars studenten.

Dressuur: Lisa Klopman & Eline Borst

Springen: Julia van Kuik & Ellenore Kluin

Kennisquiz: Famke Jansen & Jasmijn van der Knaap

Exterieur beoordelen: Jolien van der Snoek & Annedit van Veldhuysen

“Barneveld sportteam 1” behaalde een 5e plaats;

Dressuur: Lisa de Graaf & Fleur Vos

Springen: Sanne Keijzer & Sophie Hendriksen

Kennisquiz: Eline Borst & Sanne Kroonsberg

Exterieur beoordelen: Kelly Teeuwsen & Tanja Wagenaar

Aeres MBO Barneveld is trots op alle deelnemende studenten en trots dat zij volgend jaar de organisatie van het mooiste hippische scholen evenement van het jaar op zich mag nemen!

Talent voor groei