Heb jij ons nieuwe gevelbord al gezien?

Date

5 Sterren erkenning voor Aeres hippisch centrum Kootwijkerbroek!

De Federatie van Nederlandse Ruitersport Centra #FNRS heeft de accommodatie van Aeres hippisch centrum in Kootwijkerbroek officieel met vijf sterren beoordeeld op het gebied van kwaliteit, veiligheid en welzijn. De FNRS onderzocht onder andere de hoeveelheid overdekte rijbanen, de kwaliteit van de bodems ervan, afmeting van de stallen en vrije beweging van de paarden. Ook het niveau van de instructeurs werd daarin meegenomen (niveau 4/5).

Gertwim de Haas, directeur van Aeres Barneveld nam vrijdag 6 maart jl. het FNRS erkenningsbord in ontvangst in het bijzijn van directeur Haike Blaauw van FNRS.

Aeres Hippisch Centrum is sinds september 2018 het praktijkcentrum van de hippische opleidingen van Aeres Barneveld. Het is een veilige accommodatie met gediplomeerde instructeurs, diverse faciliteiten voor ruiter en paard en oog voor welzijn van de paarden en mensen.

Op vrijdag 20 maart a.s. organiseren zowel de hoofdlocatie van Aeres Barneveld als Aeres hippisch centrum een open middag van 14.00 – 18.00 uur. Meer informatie vind je op www.opendagbarneveld.nl