Nieuw parkeerterrein

Date

Komt u met de auto? Parkeer bij het nieuwe bezoekadres aan de Wesselseweg 42

Met ingang van 1 maart 2020 is onze ingang voor bezoekers, studenten, cursisten en personeel die met de auto reizen, verplaatst van de Barnseweg 3 naar een nieuw parkeerterrein aan de Wesselseweg 42.
  • Vanuit de richting Barneveld centrum ligt dit nieuwe parkeerterrein direct na de ingang van de kennel (ook aan de Wesselseweg gelegen).
  • Komt u vanuit de richting Industrieterrein Harselaar Zuid/Kootwijkerbroek, dan vindt u de ingang links aan de Wesselweg 42 (nog voor de ingang van de kennel). 

Doel van het gewijzigde parkeerbeleid is om een autoluwe campus te realiseren die de sfeer en veiligheid op het terrein moet verbeteren. Vanwege de overvolle parkeerterreinen P1 t/m P4 wordt er vaak 'wild' geparkeerd waardoor er onoverzichtelijke situaties ontstaan. De nieuwe maatregelen moeten bijdragen aan de veiligheid van mens en dier. 

Per 1 maart a.s. sluit de ingang aan de Barnseweg 3 voor autoverkeer. De inrit zal voorzien worden van een slagboom. Overigens kunnen fietsers en voetgangers nog wel van deze ingang gebruik maken.