Nieuwe samenwerkingsovereenkomst Jumping Amsterdam

Date

Vanmiddag hebben Jumping Amsterdam directeur Irene Verheul, Aeres MBO Barneveld directeur Gertwim de Haas en teamleider Anne Groothedde een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Die samenwerking houdt in dat meer dan twintig studenten van onze hippische opleiding in het kader van praktijkleren meehelpen in de ondersteuning van Jumping Amsterdam. “Jumping Amsterdam is erg blij met deze samenwerking. Educatie en opleiden staan bij ons hoog in het vaandel in de breedste zin van het woord”, legt Irene Verheul het belang van de samenwerking uit.

De twintig studenten van de mbo-opleiding Paardensport en -houderij leveren op woensdag 25 januari tot en met zondag 29 januari een bijdrage in de piste en werken mee in verschillende functies. Een aantal hiervan maken ook de op- en afbouw mee. “Er is bewust gekozen voor deze opzet. De mogelijkheid om ervaring op te doen op Jumping Amsterdam is fantastisch”, zegt Anne Groothedde - Kremers. “Deze kennis nemen studenten mee in de branche, zodat we op het 5* topsport niveau ook over jaren genoeg kennis in de branche blijven behouden.”

Het is de bedoeling dat de studenten genoeg gelegenheid krijgen tot netwerken en het volgen van het programma. Bij een succesvol verloop wordt deze samenwerking in de toekomst uitgebreid.
Wij zijn trots op deze samenwerking én op onze studenten en begeleidende docenten.