Politiek bezoekt Aeres MBO Barneveld

Date

Multifunctionele landbouw op Aeres MBO Barneveld Op 1 februari is Carla Dik-Faber, tweede kamerlid voor de ChristenUnie, op bezoek geweest bij team veehouderij van Aeres MBO Barneveld. Dik-Faber werd uitgenodigd vanwege haar uitspraken omtrent de plek van multifunctionele landbouw (MFL) in het agrarisch onderwijs

Carla Dik-Faber gaf aan dat MFL een grotere rol moet spelen in het agrarisch onderwijs. Binnen de opleiding veehouderij is er een grote mate van MFL in het curriculum in lessen, BPV en projecten. Tijdens haar bezoek zijn teamleider Cor Duim en docenten Harm Rijneveld, Jaap van der Zwan en Miranda van den Hoven met haar in gesprek gegaan over hoe belangrijk het MFL vindt voor de toekomst van onze studenten.

Drie studenten uit 3VA1, Stefano Jansen, Kees Wesselingh en Lewy Toonen hebben een presentatie gegeven en hun ervaringen met MFL in hun opleiding gedeeld met Carla. Deze geslaagde ochtend is afgesloten met een discussie over de toekomst van de landbouw met de studenten van 3VA1.

Politiek bezoekt Aeres MBO Barneveld

Talent voor groei