Studenten Aeres MBO Barneveld winnen finale Hippische Vakwedstrijden

Date

In een spannende strijd tegen teams van 15 andere Nederlandse hippische scholen, hebben studenten van Aeres MBO Barneveld de overwinning behaald in de jaarlijkse Hippische Vakwedstrijden. De wedstrijd, georganiseerd door Terra, Aeres, Landstede en Zone.college, trok 14 studententeams die streden om de hoogste eer in verschillende hippische disciplines. De deelnemende studenten vertegenwoordigden diverse hippische mbo-opleidingen uit heel Nederland.

Jesse Brouwer en Janne Ribbers vertegenwoordigden Aeres MBO Barneveld tijdens de hippische vakvaardigheidswedstrijd, die gehouden werd bij Sunrice Stables in Assen. Ze werden begeleid door docent en instructeur Elbert Koelewijn. De studenten van diverse hippische mbo-opleidingen uit heel Nederland namen deel aan diverse onderdelen, waaronder rijden, paardenkennis en het verkopen van een paard. Een vijfkoppige jury beoordeelde de deelnemers op hun vaardigheden en kennis.

Na een intense competitie kwamen de studenten van Aeres MBO Barneveld als winnaars uit de bus. Voor de onderdelen rijden, instructie geven en het houden van een verkoopgesprek hebben zij 3 keer een 10 gescoord. Daar zijn we natuurlijk erg trots op en we feliciteren Jesse en Janne van harte met deze knappe prestatie!

De Skills Vakwedstrijden bieden niet alleen een platform voor studenten om hun vaardigheden te tonen, maar ook een gelegenheid om te leren en te groeien binnen de hippische gemeenschap. Wij feliciteren niet alleen de winnende studenten, maar bedanken ook alle deelnemers voor hun inzet en passie voor de paardensport.