Welkom op ons nieuwe hippisch praktijkcentrum

Date

Aeres MBO Barneveld is met ingang van 1 juni 2018 de nieuwe huurder van hippisch centrum Landgoed Graafhorst in Kootwijkerbroek.

Eigenaren Bouwman, Van Kooten en Van de Pol en directieleden van Aeres ondertekenden vanmiddag de huurovereenkomst. In de overeenkomst zit een clausule van de optie tot koop opgenomen. Met ingang van het nieuwe schooljaar (september 2018) beschikt Aeres MBO Barneveld over een geheel eigen hippisch praktijkcentrum waar ca. 200 leerlingen hun praktijkonderwijs gaan volgen. Ook Aeres Training Centre Barneveld (onderdeel van Aeres MBO Barneveld) gaat voor hun cursusonderwijs gebruik maken van het centrum. De komende maanden zal er hard gewerkt worden aan de inrichting van het centrum. Daarnaast is besloten om de open middag op 17 april a.s. te verplaatsen van het Nationaal Hippisch centrum naar deze nieuwe locatie aan de Kapweg 30 in Kootwijkerbroek.

Ondertekening huurovereenkomst Hippisch Praktijkcentrum Aeres MBO Barneveld

Foto: v.l.n.r.
Bert van Kooten, Piet van de Pol en Rob Bouwman (De vijf heren B.V.), Bastiaan Pellikaan (College van Bestuur Aeres) en Gertwim de Haas (Aeres MBO Barneveld)

Talent voor groei