Aeres Heerenveen verbindt de stad met de regio

Date

MBO

Op onze school bieden we inspirerend onderwijs en betrekken we de ondernemers bij het leren. Je krijgt bij ons beroepsgericht onderwijs op niveau 1 of niveau 2 dat goed aansluit bij het bedrijfsleven. Heb jij interesse in dieren, planten, veehouderij, loonwerk, leefomgeving of is voeding echt jouw ding? Dan zit je bij ons goed. Je kunt kiezen uit 28 verschillende opleidingen, zowel BOL (leren en stage) als BBL (werken en leren), op diverse niveaus. Een opleiding bij Aeres MBO Heerenveen is het begin van de reis naar jouw droomberoep!

VMBO

Zit je op de basisschool en zoek je een school in een groene omgeving waar theorie- en praktijkvakken elkaar afwisselen? Dan is Aeres VMBO Heerenveen dé school voor jou. Dit kan in de leerwegen basis, kader, gemengd én theoretisch! Via projecten en excursies maak je kennis met bedrijven uit de buurt en je werkt veel samen met je klasgenoten. In het derde en vierde jaar volg je 4 keuzevakken, zodat je kennis kunt maken met leuke en praktische vakken. Zoals fotografie, tuin en landschap, gezonde dieren, groene zorg, machinepark, patisserie, natuur, booglassen, paard, dronetechniek, melkveehouderij, mode en design en bloemwerk. Het nieuwste keuzevak is sportvisserij en visstand beheer. Zo kun je blijven groeien en het beste uit jezelf halen!

Kom langs op de Doedag of Open avond

Maak kennis met ons op 1 februari. Voor basisschoolleerlingen uit de groepen 7 en 8 kan dat tussen 13.00 en 16.00 uur tijdens de Doedag. Aanmelden is hiervoor gewenst. Kinderen zijn ook samen met hun ouders en verzorgers welkom tussen 19.00 en 21.00 uur, om te kijken bij het vmbo. Leerlingen die interesse hebben in ons aanbod op mbo-niveau 1 & 2, kunnen tijdens deze Open avond ook langskomen. Wij vertellen je graag welke opleidingen we allemaal in huis hebben.