Aeres MBO Natuur water en recreatie outdoor activiteit met studenten

Open dag goed bezocht

Date

Op woensdag 21 november 2018 was er open avond op Aeres Nijkerk. Naast medewerkers, leerlingen en studenten, waren er ook diverse bedrijven uit de regio aanwezig om met de bezoekers in gesprek te gaan. Deze bedrijven bieden onderdak aan diverse deelnemers en leerlingen, in de vorm van werk of stage. Onder meer Polynorm Voestalpine, Bronswerk, The Rent Company, Bieze en Loohorst Landscaping waren aanwezig.

Ook was er gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste opleiding van Nijkerk: de FAN. Dit staat voor Food Acadamy Nijkerk! Speciaal voor Nijkerk heeft een grote groep van food- en food gerelateerde bedrijven hun krachten gebundeld om mbo studenten iets unieks te kunnen bieden. Een opleiding, bij Aeres MBO Nijkerk, gericht op food, waarin vanaf het begin het contact met het bedrijfsleven centraal staat.

Er waren veel activiteiten georganiseerd op deze open avond! Je maakte kennis met de vakken door te doen en dingen te beleven! Bij de diverse praktijkvakken konden bezoekers ook de school beleven door dingen te doen. Styling en design met bloemen, gezonde hapjes bij de afdeling food en een tuinhek in elkaar schroeven bij techniek. Hierdoor kreeg elke bezoeker een goede indruk van wat de school biedt.

Een DJ was aanwezig voor de muzikale noot. Terwijl hij de hits aaneenreeg, kon je in dezelfde gymzaal de klimwand bedwingen. Verder zorgde oud leerling Bob, beter bekend als Mr. Grill met zijn fantastische broodjes worst voor de inwendige mens.

Heeft u de open dag gemist en zou u toch willen komen kijken met uw zoon of dochter? Geen nood. Op zaterdag 26 januari is er nog een open dag. Tot dan.

Talent voor groei