30 september training Praktijkassessor in Velp

Date

Praktijkopleiders die de rol van assessor op zich willen nemen, kunnen deze training gratis volgen. De cursus wordt aangeboden door Aeres MBO Velp en verzorgd door Groeien in Organisaties''.

Training “Van Praktijkopleider naar Praktijkassessor” 30 September 2021 in Velp 

Praktijkgericht opleiden werkt het beste als alles rond de opleiding goed aansluit bij de (groene) beroepspraktijk. De mbo-opleidingen van Aeres MBO Velp vinden plaats in een reële praktijksituatie en sluiten daarom naadloos aan bij de vraag van werkgevers.
Bij praktijkgericht opleiden hoort ook praktijkgericht toetsen en beoordelen. Opleiding en bedrijfsleven staan hiervoor samen garant. Alleen getrainde assessoren mogen een Beroepsproeve afnemen. Als praktijkopleider bij een leerbedrijf is het verstandig om te beschikken over extra handvatten. Daarmee kun je deskundig een beroepsproeve af nemen van je leerlingen. Hoe blijf je objectief, beoordeel je de juiste handelingen en kun je het best communiceren. In de training “Van praktijkopleider tot Praktijkassessor” leer je het vak van assessor beter kennen, weet je af te stemmen met je collega-assessor van de opleiding en ben je voorbereid op het afnemen van Beroepsproeven.

Resultaat en bewijs van deelname
De assessorentraining geeft in één dag tips en tops en praktische oefenmogelijkheden, voor het afnemen en beoordelen van een Beroepsproeve. De training is concreet, verrassend en toegesneden op de specifieke vragen van de deelnemers in de trainingsgroep. Veel praktijkwerk en tussendoor de theorie. De trainingsgroep bestaat uit 6 tot 8 deelnemers. De training maakt je bewust van de persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden die je als assessor nodig hebt. Na afloop ontvang je een bewijs van deelname. 
Voor wie?
Je bent praktijkopleider bij een leerbedrijf en je hebt een reguliere opleiding voor praktijkopleider succesvol afgerond. Als vertegenwoordiger van het bedrijfsleven wil je de kwaliteit, de deskundigheid en de objectiviteit van onze opleidingen waarborgen bij het afnemen van een Beroepsproeve. 
Wanneer?
De training vindt plaats op donderdag 30 september 2021 op de locatie van Aeres Velp, Pinkenbergseweg 5f, 6881 BA Velp. De training start om 13.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Voor een warme maaltijd wordt gezorgd.
Kosteloos
Praktijkopleiders die de rol van assessor op zich willen nemen, kunnen deze cursus gratis volgen. De cursus wordt aangeboden door Aeres MBO Velp en verzorgd door een trainer en een trainingsacteur van Groeien in Organisaties. 
Inschrijven en informatie 
Inschrijven voor de training kan rechtstreeks bij Aeres MBO Velp. U kunt onderstaand aanmeldformulier uit dit bericht kopiëren en uw mail naar ons plakken. Vul het helemaal in en verstuur het naar velp@aeres.nl.

Aanmeldformulier praktijkassessor 30 september 2021

Graag mailen naar velp@aeres.nl         

Naam

 

Adres

 

Postcode en Woonplaats

 

Geboortedatum

 

Geboorteplaats

 

Telefoonnummer

 

Emailadres

 

Organisatie/Bedrijf