Speeddaten op Banenmarkt met een groene (V)MBO school in Velp

Date

Er is een landelijk tekort aan onderwijzend personeel. Niet alleen het kabinet neemt maatregelen om te zorgen voor meer instroom, ook Aeres (V)MBO Velp onderneemt actie. De school doet dit door op donderdag 29 februari tussen 19.00-21.00 uur een Banenmarkt te houden.

Speeddaten op Banenmarkt met een groene (V)MBO school in Velp

Belangstellenden melden zich aan via de website, dit omdat er een beperkt aantal plekken (50) is voor deze avond.

De aanmelders krijgen een bericht terug met het programma waarin een speeddate met docenten, teamleiders en/of leerlingbegeleiders is opgenomen over het groene vmbo- en mbo-onderwijs in Velp. De doelgroep die de groene en creatieve school wil bereiken is specifiek voor het beroep van docent en leerlingbegeleiders.

Bij de VMBO-afdeling van Aeres Velp volgen ongeveer 575 leerlingen onderwijs in alle leerwegen en bij de MBO-afdeling studeren zo’n 220 studenten voor een opleiding tot bloemstylist, hovenier en biologisch teler/kweker.

“Het onderwijs zit te springen om goed personeel en dan is dit speeddate-evenement op donderdag 29 februari 2024 een ludieke en efficiënte manier van werven. We hopen dat er veel mensen of examenkandidaten van de lerarenopleidingen nieuwsgierig zijn naar het groene onderwijs en nodigen ze bij deze van harte uit op de Pinkenbergseweg 5f te Velp”; aldus Marieke Kersten, directeur van Aeres Velp.

 

Spreken we je dan? Vergeet je niet aan te melden!