Bloemwerk geschonken aan bejaardenhuizen

Date

In opdracht voor ‘Stichting Deel en Geef Door’ maakten onze studenten groot bloemwerk, boeketten, tafelwerk en corsages voor het Wijnfestival van 22 september op het prachtige terrein van Kasteel Middachten. Wat een gaaf evenement om aan te kleden!

De studenten van Aeres MBO Velp kregen deze opdracht in juli en hebben het allemaal samen met hun projectinstructeur Annemieke Schoenmakers uitgedacht, ingekocht, op de dag zelf gemaakt en op het feestterrein een mooie plek gegeven. Zelf waren ze er ook hartstikke trots op!

 

Na de veiling maakte de voorzitter van de stichting, Paul de Lange, bekend dat het bloemwerk geschonken zou worden aan Rhederhof in Rheden en De Biesdel in Velp. Medewerker(st)ers van Aeres Velp hebben dit 25 september afgeleverd bij de twee bejaardentehuizen. De bewoners poseerden direct al vol enthousiasme bij de kleurrijke stukken! ‘Een mooi initiatief om evenementenbloemwerk een tweede leven te geven. De bewoon(st)ers die we spraken in de beide huizen zeiden echt zo blij en vrolijk te worden van bloemen. Het toeval wil dat Rhederhof feestweek had voor hun zestig jarig bestaan. Zij hebben alle activiteiten mooi aangekleed met de bloemen. Mooi dat de Stichting Deel en Geef Door, naast de twee grote doelen van de veiling, nog een extra goed doel blij kon maken’; aldus Marjanne Eikelboom, communicatie-medewerker van Aeres Velp. 

 

Foto van de projectgroep en één van de stukken.