Cursisten Bloemstylist behalen VBW certificaten

Date

Je leven lang ontwikkelen, dat bewijst Rina door deze maandagavond een hele rits modules te tekenen. Deze dame is een actieve gepensioneerde cursist. In twee jaar heeft zij 10 certificaten behaald en is nu Bloemstylist, erkend door de branchevereniging Floral Education Center van de VBW (Vereniging Bloemist Winkeliers).

Je leven lang ontwikkelen, dat bewijst Rina door deze maandagavond een hele rits modules te tekenen. Deze dame is een actieve gepensioneerde cursist.  In twee jaar heeft zij 10 certificaten behaald en is nu Bloemstylist, erkend door de branchevereniging Floral Education Center van de VBW (Vereniging Bloemist Winkeliers).

Vanavond werden er heel wat certificaten getekend door onze avondcursisten Bloemstylist van Aeres Training Centre Velp. De opleiding is een vakopleiding voor de bloemenbranche die erkend is vanuit het Flower Education Center van de VBW in samenwerking met Aeres MBO.

Wij feliciteren naast Rina ook Sandra met alle tien behaalde certificaten. Anne, Marlou en Jolanda hebben het eerste jaar, module 1 t/m 5 afgerond en gaan volgend jaar door voor de verdiepende modules. Mariëlle heeft één module rouwwerk behaald maar was deze avond niet aanwezig.

Uitreiking certificaten

Tijdens deze feestelijke laatste lesavond van de Groene Stylist zijn de certificaten door teamleider Marieke Kersten uitgereikt. De docenten Hein Otten en Joyce Wagemans zijn supertrots op de creatieve prestaties van hun cursisten! De meeste van de deelnemers zijn ook wat gaan doen met de opleiding. Marlou bijvoorbeeld is docent en geeft op de Praktijkschool Symbion nu ook bloemlessen. We zijn trots op onze cursisten en feliciteren ze allemaal!

Opleiding volgen

Wil je een gesprek of heb je een vraag voor één of onze bloemdocenten? Mail ons en dan plannen we een gesprek in. Lees je dit en denk je: “dat lijkt mij ook wel wat”, meld je dan aan voor de opleiding. Geef je je gelijk op voor vijf modules (1 jaar) dan betaal je er vier. Voor meer informatie: https://www.aerestrainingcentre-velp.nl/cursussen/bloemstylist/dfa.