Expositie Bloem, van harte welkom om inspiratie op te doen!

Date

Met veel eigen creatieve vrijheid laten de mbo bloemstudenten uit alle leerjaren tijdens de expositie van donderdag 25 mei 2023 hun mooiste bloemwerk zien. Voorbeelden hiervan zijn plantenarrangementen, tafeldecoraties, draagbare objecten, kransen, schaalschikkingen en natuurlijk kleurrijke boeketten. Daarnaast zijn er etalages te bewonderen van de stylingstudenten. Tussen 16-21u is de expositie gratis te bezoeken.

In het jaar of de jaren dat de student bij Aeres MBO Velp de opleiding is gestart, gaat de ontwikkeling hard. Nadat eerst uiteraard de basistechnieken goed bijgebracht zijn zal de student steeds meer ruimte krijgen om zijn of haar eigen stijl te laten zien in het bloemwerk. Tijdens de expositie tonen ze het publiek dat er eigenlijk geen student hetzelfde werkt. Er is creatief gezien zoveel mogelijk als je werkt met natuurlijke materialen en bloemen, dit zie je terug in de etalages die ingericht zijn door de stylisten. Kom het zien en doe je eigen inspiratie op!

Expositie dit jaar op eigen benen
Dit jaar is er geen Festival Goed Groen. De volgende staat gepland op 30 mei 2024, dan weer gelijktijdig met het programma van de vakgroep Bloem. Toch maken we er dit jaar ook een feest van, inclusief de mogelijkheid voor een hapje en een drankje. De expositie is al jaren een trekker voor zowel particulieren als professionals. Alvast wat tips voor de bezoekers: kom met de fiets of openbaar vervoer. Kom je toch met de auto? Parkeer dan in de wijk en zeker niet op grasstroken of voor uitritten van de buurtbewoners.

Zelf het vak leren? kom dan 6 juni voor gerichte informatie 

Aeres MBO Velp verzorgt opleidingen op het gebied van bloemstylist en het hoveniersvak. Volwassenen die zich willen omscholen of er iets bij willen doen zijn bij het Aeres Training Centre aan het goede adres. Voor de VHG Brancheopleidingen tot hovenier en een vakopleiding tot bloemist kan je in Velp, in de avonduren, een opleiding volgen. Op 6 juni geven we hier informatie over tijdens de Werf & Match Informatieavond tussen 18-20u.