Welkom bij de Expositie Bloem en het Festival Goed Groen 25 april

Date

Met veel eigen creativiteit laten de mbo bloemstudenten uit alle leerjaren tijdens de expositie van donderdag 25 april 2024 hun mooiste bloemwerk zien. Examenstudenten lopen tweemaal over het Festivalterrein met kunstzinnige draagbare arrangementen. De openingstijd van de Bloemexpositie en het Festival Goed Groen is van 16.00 en 21.00 uur. Iedereen is van harte welkom om al het mooie bloemstylistenwerk te bekijken en een rondje te doen op het Festival Goed Groen met marktkramen en lekker eten bij de foodtrucks.

In het jaar dat de student bij Aeres MBO Velp de opleiding is gestart, gaat de ontwikkeling hard. Nadat eerst de basistechnieken goed bijgebracht zijn zal de student steeds meer ruimte krijgen om zijn of haar eigen stijl te laten zien in het bloemwerk. Tijdens de expositie tonen ze het publiek dat er eigenlijk geen student hetzelfde werkt. Er is creatief gezien zoveel mogelijk als je werkt met natuurlijke materialen en bloemen, dit zie je o.a. terug in de etalages die ingericht zijn door de stylisten. Kom het zien en doe je eigen inspiratie op!

Festival Goed Groen
Gelijktijdig is de vijfde editie van het hippe, duurzame en trendy Festival Goed Groen. Vintage kleding, sieraden, boeken en spelletjes zijn er te koop. Er zijn externe ondernemers met o.a. sieraden, kinderkleding, houtwerk, binnen- en buitenplanten, perkgoed en inheemse planten, vazen, leuke meuk van de stylisten, bronzen beeldjes, tassen en lederwaren, unieke tasjes van reststoffen. Natuurlijk is er ook van alles te eten (Hollands, Mexicaans, Surinaams) maar ook lekker ijs en koffie van Koffie-Kaatje! Kom samen met je gezinsleden dan hoeft er niemand thuis te koken en kan iedereen een gratis rondje in de zweefmolen!

De expositie is al jaren een trekker voor zowel particulieren als professionals. Alvast wat tips voor de bezoekers: kom met de fiets of openbaar vervoer. Kom je toch met de auto? Parkeer dan in de wijk en zeker niet op grasstroken of voor uitritten van de buurtbewoners.