Expositie Bloemwerk en Festival Goed Groen

Date

Expositie en demonstratie Bloemsierkunst 31 mei

De kleurrijke expositie en vakdemonstraties van onze mbo-studenten bloem is al jaren een trekker voor veel belangstellenden zowel particulieren als professionals. Ook dit jaar zijn de studenten al druk met de voorbereidingen voor het diverse bloemwerk. Er zijn tafeldecoraties, (bruids)boeketten, kransen, plantaardige kleding, rouwbloemen en –decoratie te bewonderen. Bezoekers die thuis graag creatief bloemwerk maken, kunnen vanaf 17.30 uur een kijkje nemen en inspiratie opdoen bij praktische demonstraties – uiteraard verzorgd door studenten.

Bloemarrangeur Sjacco Gerritsen

We zijn er trots op dat onze oud-leerling en Nationaal Kampioen Bloemsierkunst, optreedt als presentator tijdens de demonstraties. Deze creatieve eigenaar van Fleurinn Groenstyling uit Epe is een gedreven vakman die het liefst mooie dingen maakt van bloemen en ander natuurlijk materiaal. In het hele land is hij betrokken bij veel projecten en geeft gastlessen, demonstraties en presentaties.

Festival Goed Groen gratis

Livemuziek, proeverijen en verkoopkraampjes. Dat zijn de ingrediënten van het hippe en duurzame Festival Goed Groen. Gelijk met de expositie is het festival, op ons terrein aan de Pinkenbergseweg 5f te Velp, gratis te bezoeken op 31 mei tussen 15.00 – 21.00 uur. U kunt een hapje bestellen (tegen betaling) bij de foodtrucks.

Informatieavond bij Aeres MBO Velp

Donderdag 14 juni heeft Aeres MBO Velp (voorheen Groenhorst Velp) een laatste informatieavond voor leerlingen of volwassenen die nog zoekende zijn naar een groene en creatieve opleiding of cursus. Van harte welkom 14 juni tussen 17.00 en 20.00 uur.