Expositie Bloemwerk van hoog niveau

Date

Niet één, twee of drie maar een school vol eyecatchers waren er te bewonderen tijdens de jaarlijkse Expositie Bloem en Styling bij Aeres MBO Velp! Bijna 500 bezoekers keken hun ogen uit naar het diverse, kleurrijke en op verrassende wijze tentoongestelde bloemwerk en etalages.

Onderwijscoördinator Bloem, Eelkje Krabbenborg, is ongelofelijk trots op de studenten: “De expositie was een groot succes. Het is de studenten uit alle leerjaren weer gelukt om opvallend, creatief en eigenzinnig bloemwerk neer te zetten. Mooi om te zien dat de studenten vol trots hun bloemwerk lieten zien aan hun praktijkopleid(st)ers, ouders en andere bekenden.”

Toetsopdrachten
Fraaie tafeldecoraties, plantenarrangementen, draagbare objecten, kransen, schaalschikkingen en natuurlijk kleurrijke boeketten en etalages waren er geëxposeerd. Dankzij de leerbedrijven konden de studenten soms goedkoper aan de bloemen komen. Het bloemwerk moest natuurlijk voldoen aan de basistechnieken maar er werd ook beoordeeld op de eigentijdse stijl en creativiteit. Een heel groot deel van de studenten hebben de toetsen behaald!

Festival Goed Groen 2024
De volgende Expositie Bloem van de Velpse mbo-school staat gepland voor mei 2024, dan weer gelijktijdig met het Festival Goed Groen. Check de socials binnenkort voor de exacte datum.

Werf & Match Informatieavond 6 juni
Ben je geïnspireerd door alles wat je kunt leren op het gebied van bloemwerk? Kom dan op 6 juni 2023 tussen 18-20u en laat je voorlichten door docenten, studenten en leerbedrijven!
Ook voor de hoveniersopleiding ben je van harte welkom!

 

Op bovenstaande foto zie je de draagbare objecten van bloem leerjaar 3 en een productpresentatie van Styling!
meer foto's zie je in het album op Facebook.