Open dagen bij Aeres Velp. De Groene MBO School

Date

In augustus start Aeres Velp met een nieuwe opleiding; Niveau 3 Biologische teelt!

Het docententeam is trots dat ze in nauwe samenwerking met diverse biologische bedrijven opnieuw de opleiding teelt kan gaan aanbieden maar nu de brede biologische variant gericht op onder meer de teelt van planten, bloemen, groente en fruit.

Maak kennis met de Velpse mbo-opleidingen, met docenten en studenten die je informatie geven over hoe een schooldag er in Velp uit ziet. De bezoekers krijgen goed inzicht in de manier waarop je het vak gaat leren. Natuurlijk krijgt de student in de opleiding een goede theoretische basis, maar de praktijk staat centraal. Dat doen we op school maar vooral ook via stages en praktijkopdrachten bij de bedrijven. Tijdens de open dagen zullen studenten die een minionderneming hebben opgezet vertellen over hoe ze het ondernemerschap ervaren.

Aeres MBO in Velp staat binnen de bedrijfstak bekend als één van de beste opleidingen in Nederland voor Hovenier en Bloemstylist. Aeres Velp doet elk jaar weer mee met de vakwedstrijden (Skills Heroes) die door de bedrijfstak georganiseerd worden. Op Nederlands en Europees niveau doet de school het goed. Onlangs nog hebben studenten van Aeres een bronzen Europese medaille voor het hoveniersvak gewonnen. Ook in 2024 staat weer een Aeres team zowel voor de hoveniersopleiding als de bloemstylist opleiding in de landelijke finale.

Open dagen: vrijdag 26 januari 2024 van 18-20 uur en zaterdag 27 januari 2024 van 10-13 uur.

Aeres MBO Velp, Pinkenbergseweg 5f Velp

Kom naar de open dag

Wil je naar onze open dag komen meld je dan nu aan voor de open dag.