Ruben en Bram net geen eerste bij Skills Heroes Tuinaanleg

Date

Afgelopen week streden vier teams, twee dagen lang, om een finaleplaats van Skills Heroes / VHG Tuinaanleg in Den Bosch te bemachtigen. Veel bezoekers kwamen dit weekend in Velp kijken hoe zij vanaf niets een prachtige tuin van ontwerper Emiel Versluis aanlegden. De Velpse hoveniersstudenten, Ruben Kolkman en Bram Stegers, eindigden op een mooie tweede plaats op 1,5 punt vlak achter de winnaars van zone.college.

Ruben Kolkman en Bram Stegers net geen eerste bij kwalificatiewedstrijd Skills Heroes Tuinaanleg

We raden iedereen aan om naar de Beurs Tuinidee te gaan, van heel dichtbij zie je finalisten dan keihard aan het werk om weer een nieuw tuinontwerp aan te leggen. Daarnaast kan je op de beurs allerlei ideeën en inspiratie op doen voor je eigen tuin.

Finale tijdens beurs TuinIdee in Den Bosch
De finale van de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg wordt gehouden tijdens TuinIdee in Den Bosch van 13 tot en met 15 februari 2020. Vier teams van jonge hoveniers strijden dan om de titel Nederlands Kampioen Tuinaanleg 2020. De wedstrijd is een sportieve strijd om de hoogste eer in het vak. Het winnende team gaat de Nederlandse eer verdedigen tijdens de EuroSkills van 13 tot en met 20 september 2020 in Graz.