Training op 30 september voor Praktijkassessor

Date

Training “Van Praktijkopleider naar Praktijkassessor” 30 September 2021 in Velp. Praktijkgericht opleiden werkt het beste als alles rond de opleiding goed aansluit bij de (groene) beroepspraktijk. De mbo-opleidingen van Aeres MBO Velp vinden plaats in een reële praktijksituatie en sluiten daarom naadloos aan bij de vraag van werkgevers. Bij praktijkgericht opleiden hoort ook praktijkgericht toetsen en beoordelen. Opleiding en bedrijfsleven staan hiervoor samen garant.

Training "Van Praktijkopleider naar Praktijkassessor" 30 september 2021 bij Aeres Velp

Alleen getrainde assessoren mogen een Beroepsproeve afnemen. Als praktijkopleider bij een leerbedrijf is het verstandig om te beschikken over extra handvatten. Daarmee kun je deskundig een beroepsproeve af nemen van je leerlingen. Hoe blijf je objectief, beoordeel je de juiste handelingen en kun je het best communiceren. In de training “Van praktijkopleider tot Praktijkassessor” leer je het vak van assessor beter kennen, weet je af te stemmen met je collega-assessor van de opleiding en ben je voorbereid op het afnemen van Beroepsproeven.

Kosteloos

Praktijkopleiders die de rol van assessor op zich willen nemen, kunnen deze cursus gratis volgen. De cursus wordt aangeboden door Aeres MBO Velp en verzorgd door een trainer en een trainingsacteur van Groeien in Organisaties.

Aanmelden

Aanmelden doe je via deze flyer. Scan het ingevulde aanmeldformulier in en stuur het naar Aeres MBO Velp