Velpse Bloemstudenten in Vakblad De Pook

Date

Maar liefst 11 pagina's in vakblad De Pook gevuld met Bloemwerk van Velpse studenten. Geweldig dat de kleinschalige, groene en creatieve mbo-opleiding van Aeres in Velp duidelijk boven het maaiveld uitsteekt met het opleiden van vakmensen.

Hoe fantastisch is het als we met Bloemstudenten van Aeres MBO Velp met veel prachtig bloemwerk in de Pook Florist Magazine Lente 1-2021gepubliceerd staan! 

Op de cover het korenschoofboeket 'Plukgeluk' van Nederlands kampioen Bloembinden; Rik Masson. Binnen in het vakblad voor bloemisten nog eens 7 pagina’s met zijn creaties over de Lente!! Wij zijn beretrots op Rik Masson. In 2020 is hij bij Aeres MBO Velp afgestudeerd als bedrijfsleider/ondernemer bloem, groen, styling!

Spotlight

Op pagina 90 t/m 93 is van een aantal studenten, te weten; Joyce, Eefke, Vera, Niek en Jurgen, uit de Velpse Bloemopleiding niveau 3 en 4, het resultaat van het examenwerk gepubliceerd. Normaal gesproken, zonder lockdown, organiseren we een expositie om het werk te tonen aan publiek!  Helaas kon dat kon nu niet vanwege de coronamaatregelen.  De docenten in Velp zijn niet voor één gat te vangen en dus werd het plan aangepast.  Bekende fotograaf Fred Roest werd ingehuurd om de hele dag foto’s van het examenwerk te maken. Deze foto's zijn beland in het portfolio van de studenten. Op deze manier kwamen de studenten toch een moment in ‘the spotlights, wat ze echt verdienen. Vakblad De Pook herkende het talent van onze studenten en laat het zien aan alle bloemisten van Nederland!! Supertrots zijn we!

Voor de echt mooie foto's en de professionele beschrijvingen moet men het vakblad De Pook natuurlijk kopen. Aeres MBO Velp is trots op de creatieve studenten die hun eigen stijl leren ontwikkelen en maakt gebruik van deze publicatie om iedereen echt even te attenderen op deze bijzondere talenten. We gaan vast nog veel van hen horen in bloemistenland. 

Wil jij dit ook?

Doe dan 12 april mee met de proeflessen Bloem en ontdek of jij ook talent hebt? 10 juni is er nog een informatieavond en op de website kan je je hiervoor opgeven.
Informatie over Pook Florist Magazine Lente 1-2021.