Uitslagen Skills The Finals 2018

Date

Afgelopen dagen vonden in de IJsselhallen in Zwolle de nationale finales (NK) van Skills Talents en Skills Heroes gecombineerd plaats, als Skills The Finales. Ook studenten van Aeres MBO en twee teams van Aeres VMBO streden mee voor de titel ‘beste Nederlandse jonge vakman, vakvrouw of vakteam 2018. Bij het onderdeel bloem & design en tuinontwerp & aanleg veroverden de teams van Aeres VMBO de zilveren medaille. Joëlle Weening van Aeres MBO kreeg brons bij het onderdeel Etaleur.

Afgelopen dagen vonden in de IJsselhallen in Zwolle de nationale finales (NK) van Skills Talents en Skills Heroes gecombineerd plaats, als Skills The Finales. Ook studenten van Aeres MBO en twee teams van Aeres VMBO streden mee voor de titel ‘beste Nederlandse jonge vakman, vakvrouw of vakteam 2018. Bij het onderdeel bloem & design en tuinontwerp & aanleg veroverden de teams van Aeres VMBO de zilveren medaille. Joëlle Weening van Aeres MBO kreeg brons bij het onderdeel Etaleur.

Trots op leerlingen en studenten

Aeres VMBO en MBO is trots op de behaalde prestaties. Het meedoen aan vakwedstijden is een middel om leerlingen en studenten te laten excelleren. Het geeft hen de kans om vaktrots te ontwikkelen en hun eigen talent te ontdekken. Ze hebben laten zien wat ze in hun mars hebben. Naast de bovenstaande prestaties is Ilena Westerbroek heel knap zesde geworden bij de finale Skills Heroes Bloembinden. Gea Alblas veroverde de vierde plaats bij in de categorie Dierverzorger. Denise Kemper werd derde bij de Paardensport en -houderij en tenslotte werd Johannes Fuite tweede bij de Melkveehouderij. 

Gelderland Giants en Flevoland Fighters

De provincie Zuid Holland heeft de titel “beste Provincieteam” veroverd. De Aeres VMBO leerlingen streden mee in de provincies Gelderland en Flevoland.  Gelderland Giants werd zevende en Flevoland Fighters werd tiende.

Meer informatie

Op www.skillsthefinals staan de uitslagen en de foto’s van de finales.

Talent voor groei