Aeres MBO Groene ruimte hovenierswerk

Nijkerk

Vind de opleiding die bij jou past!

Online kennismaken

Een vervolgopleiding kiezen gaat niet over één nacht ijs. Je wilt zeker weten dat je je op je thuis voelt. Daarom willen je - ook in deze tijd - de gelegenheid geven om even persoonlijk kennis te maken en vragen te kunnen stellen. Via onderstaande button kun je onze teamleider Xander een Whatsappje sturen. Gewoon, wanneer het jou het beste uitkomt. 

Hopelijk tot snel!

Maak specifiek kennis met de opleiding Food Operator

Naast de opleidingen in het Groen biedt Aeres MBO Nijkerk samen met het bedrijfsleven de opleiding Food Operator aan. Ben jij technisch ingesteld en heb je wat met voeding? Dan zou deze opleiding wat voor jou kunnen zijn. Helaas is het lastig om nu even langs te komen. Toch willen we jou of je ouders de gelegenheid geven om even persoonlijk kennis te maken en je vragen te kunnen stellen over deze te gekke opleiding. Via onderstaande button kun je Gert-Jan Koetsier een Whatsappje sturen. Natuurlijk de hele dag en avond.
Gegarandeerd binnen 8 uur een reactie
😊 Tot snel!

Aeres MBO Nijkerk: persoonlijke aandacht en een goede sfeer

Een mbo-opleiding kun je heel goed in Nijkerk doen. Aeres MBO Nijkerk is een school met veel sfeer. Als jij graag buiten bent, is het zeker wat voor jou! Want naast het volgen van de theorielessen, ga je meteen buiten aan de gang, zodat je goed bent voorbereid op je toekomstige werk. Wat dacht je van natuur, water en recreatie (outdoor adventure) of hovenier?

 

Meer over studeren bij Aeres MBO Nijkerk >

Ik wilde iets met kinderen. Deze school is dan niet waar je het eerst aan denkt, maar het heeft leuk uitgepakt.

Ruby, Student, Medewerker natuur en recreatie (niveau 2), BOL