Alles over aanmelden

Leuk dat je voor onze school kiest! Je kunt je aanmelden via de paarse knop ‘Direct aanmelden’ rechtsboven op deze pagina. Meld je wel vóór 1 april 2023 aan. Als je voldoet aan de vooropleidingseisen en deelneemt aan de verplichte intake activiteiten heb je in principe* recht op toelating tot de opleiding van jouw keuze.

Bij het digitaal aanmelden is het handig om een aantal gegevens en documenten bij de hand te houden:

  • Je identiteitsbewijs voor o.a. je Burgerservicenummer
  • Gegevens van je vooropleiding

We raden je aan om een scan of foto van relevante documenten zoals diploma, cijferlijsten, verklaringen (zoals dyslexie of dyscalculie) te maken. Deze kun je namelijk bij de laatste stap van je aanmelding uploaden.

*Uitzonderingen hierop zijn te vinden in het document Toelatingsbeleid.

Direct na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met in de bijlage een brief. De brief is een bevestiging dat je aanmelding goed is ontvangen. Het betekent nog niet dat je bent aangenomen. 

Je ontvangt later een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek en dan word je verder geïnformeerd over de vervolgstappen. Heb je vragen over je aanmelding? Mail dan je vraag naar mbo.nijkerk@aeres.nl of bel 088 020 5900.

Lukt het digitaal aanmelden niet, of doe je het liever op papier? Dan kun je hier het aanmeldingsformulier ook downloaden

>> Aanmeldingsformulier

Intake

Na je aanmelding krijg je een uitnodiging voor een digitale AMN talentscan en een kennismakingsgesprek. In dat gesprek vragen we naar je motivatie en letten we op je persoonlijkheid. Ben jij bijvoorbeeld iemand die op een camping gasten helpt, kun je leiding geven aan anderen of ben je een geschikte kandidaat om te werken als hovenier? Dit doen wij om met elkaar af te stemmen welke opleiding en welk niveau het beste bij je past. We willen graag dat iedereen de opleiding met succes doorloopt en binnen een redelijke termijn afsluit met een diploma. Als we verwachten dat dit lukt, kun je beginnen met de opleiding.

Als er aanleiding voor is, is de zorgcoördinator aanwezig bij het intakegesprek. Waar nodig maken we afspraken over begeleiding. Die afspraken leggen we vast in je dossier vóór je aan je opleiding begint.