Aeres MBO Natuur water en recreatie outdoor activiteit met studenten

Kom sfeer proeven

Weten hoe het is om bij ons op school te zitten? Meld je dan aan!

Ben jij geïnteresseerd in een Hoveniersopleiding of een Groene Sport & Bewegen opleiding? Dan ben je bij Aeres MBO Nijkerk aan het juiste adres. Jij bent graag buiten, in strijd met de elementen, maar je gaat niet over één nacht ijs. Daarom helpen wij jou om de juiste keus te maken. 

De digitale open avonden zijn geweest op woensdag 2 en donderdag 10 december 2020 van 18:30 uur tot 20:00 uur. Een groot gedeelte van de informatie die we op deze avonden hebben gedeeld, is nog steeds beschikbaar. Klik hier om een kijkje te nemen op de pagina.

Meld je hieronder aan voor één van onze  aankomende (digitale) open dagen en/of meeloopdagen.

<< Update open dag>>
Vanwege de Coronamaatregelen die het kabinet heeft moeten nemen, kan de open dag  van zaterdag 23 januari helaas niet doorgaan. Alle mensen die zich hadden ingeschreven voor deze open dag, hebben inmiddels een mail ontvangen, waarin ze uitgenodigd worden om een individuele rondleiding te krijgen. Vul het formulier hieronder in en we nemen contact met je op om een afspraak te maken.

Meeloopdagen
Tijdens een meeloopdag beleef je een middag als student. Je gaat aan de slag met jouw klasgenoten en ervaart zelf alle facetten van de opleiding. Deze meeloopdagen zijn op 11 februari en 25 maart 2021 en gaan vooralsnog gewoon door. Je kunt je hieronder aanmelden!

Kom de sfeer proeven bij Aeres MBO Nijkerk! Tot snel!

Vul het formulier hieronder in en meld je aan voor de open dag of meeloopdag naar keuze!  

Ik wil mij aanmelden voor een meeloopdag of wil graag een individuele rondleiding.