• Aanmelden
  • Inhoud
  • Studie in cijfers
  • Toekomst

Wil je je aanmelden voor de opleiding Ondernemer groen, grond en infra bij Aeres MBO?

Je kunt je aanmelden bij Aeres MBO Barneveld.

Wat leer je in de opleiding Ondernemer cultuurtechnisch loonwerk bij Aeres MBO?

Je leert echt ondernemen, met zaken zoals kostprijs berekenen, administratie doen, medewerkers aansturen en werkzaamheden organiseren. Ook leer je overleggen en onderhandelen met opdrachtgevers en leveranciers. Verder leer je van alles over de machines waarmee je werkt en de grond waarop je werkt. Er zijn veel praktijklessen op oefenlocaties. Je krijgt algemene vakken zoals Nederlands, Engels en rekenen. Je leert ook over techniek en onderhoud van het materiaal en over veiligheid (het VCA-certificaat), over landmeten, waterpassen, bestekken lezen en de inzet van GPS en GIS. In het derde jaar behaal je een BHV-certificaat en leer je hijsen met grondverzetmachines. 

Relevante opleidingsinformatie

Studie in Cijfers is een studiebijsluiter die je onafhankelijke en actuele informatie geeft over mbo opleidingen en de arbeidsmarkt. Hoe is de studenttevredenheid van een opleiding? Wat was afgelopen schooljaar het slagingspercentage? Hoe is de kans op werk na je opleiding? Deze en andere relevante informatie vind je overzichtelijk bij elkaar in Studie in Cijfers. 
Van de meeste opleidingen van Aeres MBO is een studiebijsluiter beschikbaar.

Van deze opleiding is op dit moment nog geen studiebijsluiter.

Wat kun je met de opleiding Ondernemer groen, grond en infra bij Aeres MBO?

Alles in deze opleiding is gericht op ondernemen. Je kunt met je diploma in verschillende functies, uitvoerend, werkvoorbereidend en leidinggevend, aan de slag. Als calculator of projectleider bijvoorbeeld. Dat kan bij loonbedrijven, waterschappen, in bosbeheer, of bij beheerders van sport- en recreatieterreinen. Of je begint een eigen loonbedrijf. 

Over de baankansen van deze opleiding zijn nog geen gegevens beschikbaar op de website www.kansopwerk.nl

Verder leren?

Je kunt na deze opleiding verder leren in het hoger beroepsonderwijs (hbo).