Medewerker agrohandel en logistiek

Mijn niveau
Mbo niveau 2
Ik zoek
BOL (leren en stage)
Mijn interesse
Verkoop en logistiek
Duur
2 jaar

Als medewerker agrohandel en logistiek weet je hoe je verschillende producten goed opslaat en transporteert. Je leert alles over het bewerken, verpakken en bewaren van producten. Jij kent de weg in het magazijn, waar producten uit de hele wereld worden opgeslagen.

Talent voor groei

Wat ga je leren?

Tijdens je opleiding leer je veel over de producten waar je later mee werkt. Je leert alles over de veiligheid tijdens het proces. Je werkt vaak met de computer, want veel processen lopen digitaal. Jij kent de weg in het magazijn, waar producten uit de hele wereld worden opgeslagen. Jij bent helemaal in je element als het lekker druk is.

Op school en tijdens je stage leer je hoe je verschillende producten goed opslaat en transporteert. Als je klaar bent met deze opleiding, weet je alles over het bewerken, verpakken en bewaren van producten. Je kunt overleggen, samenwerken en werken op de computer. Plannen, organiseren en efficiënt werken gaan je goed af. Jij kent de weg in het magazijn, waar producten uit de hele wereld worden opgeslagen.

Kosten

Als je een mbo-opleiding gaat volgen krijg je te maken met lesgeld (voltijd BOL) of cursusgeld (deeltijd BBL) en opleiding gerelateerde schoolkosten. Dit bedrag wordt rechtstreeks aan de overheid voldaan. Tot je 18e jaar hoef je nog geen les- of cursusgeld te betalen. Jaarlijks stelt de overheid de hoogte vast van het les- en cursusgeld. Klik op de link om het actuele tarief te bekijken voor een voltijd mbo-opleiding (BOL) en een deeltijd of BBL-opleiding.

Overige kosten voor een opleiding zijn tussen de € 400,- en € 775,- voor boeken, leermiddelen, excursies, praktijkgelden en eventueel introductiekamp in het 1e leerjaar. Reken ook op de kosten voor een laptop of tablet.

Ben je minimaal 18 jaar en ga je een BOL-opleiding volgen?
Dan kun je studiefinanciering aanvragen.

Toekomst

Mogelijke beroepen 
Order Picker, heftruckchauffeur of magazijnmedewerker bij productiebedrijven, groothandels en transportbedrijven.

Vervolg na je studie
Met een diploma medewerker agro, handel en logistiek kun je door naar de opleiding op niveau 3. Natuurlijk kun je ook gaan werken.

Relevante opleidingsinformatie

Studie in Cijfers is een studiebijsluiter die je onafhankelijke en actuele informatie geeft over mbo opleidingen en de arbeidsmarkt. Hoe is de studenttevredenheid van een opleiding? Wat was afgelopen schooljaar het slagingspercentage? Hoe is de kans op werk na je opleiding? Deze en andere relevante informatie vind je overzichtelijk bij elkaar in Studie in Cijfers.
Van de meeste opleidingen van Aeres MBO is een studiebijsluiter beschikbaar.

Van deze opleiding is op dit moment nog geen studiebijsluiter.