Aeres training praktijk en cursus

Training en Praktijkcentra

Aeres heeft een groot aanbod cursussen, trainingen en opleidingen. Wij verzorgen trainingen voor leerlingen, studenten, docenten, medewerkers én ondernemers. 
Theorie is nodig, maar vloeit bij ons altijd voort uit een zorgvuldig geselecteerde praktijksituatie, rechtstreeks afkomstig uit de beroepspraktijk. Leren in de praktijk, betekent ook trainingen die in de praktijkcentra plaatsvinden. Opvallend kenmerk van de Aeres Trainingcentra is dat ze uitstekende faciliteiten hebben. De meeste trainingen en cursussen kunnen worden gevolgd op de campus in Barneveld, Ede, Velp, Emmeloord, Leeuwarden of Almere, maar zijn ook in te richten als een incompany-training op maat.

Aeres Training Centre 

aeres tractor agrofood

Aeres Training Centre richt zich specifiek op Food, Leefomgeving, Bloem en Agro en heeft volop cursusaanbod voor werkende in de sector.

Aeres Training Centre Barneveld

aeres barneveld training centre

Marktleider in Nederland op het gebied van dierverzorgingsopleidingen en -cursussen voor volwassenen met meer dan 125 cursussen en opleidingen.

Aeres Training Centre International

Aeres bloem styling

Het internationale opleidingscentrum beschikt over een breed georiënteerd aantal opleidingen, cursussen en op-maat-gemaakte trainingen voor ondernemers en medewerkers van de branches diervoeder, pluimvee en veehouderij.