Aeres MBO Velp

Vind de opleiding die bij jou past!

Aeres MBO Velp

Zoek je een uitdagende opleiding in het mbo-groen? Ben jij de groene veranderaar die open staat voor een mooie toekomst met veel beschikbare vacatures? Dan zijn wij ook op zoek naar jou!
Voor de creatieve en groene skills moet je bij Aeres in Velp zijn! Aeres MBO Velp biedt je drie beroepsgerichte opleidingen op het gebied van Bloemstylist/arrangeur en de hoveniersopleiding en vanaf schooljaar 24-25 ook  biologische Teelt.
We zijn een Floral Education Center (gespecialiseerd in Bloem en styling) en een Groene Hotspot voor de hoveniersopleidingen. Dit betekent dat de kwaliteit van de opleidingen gewaarborgd wordt door goed overleg met het bedrijfsleven waar je je stage loopt of werkt. Er is veel persoonlijke aandacht en een goede begeleiding voor onze studenten.

Bij Aeres MBO Velp kunnen leerlingen vanaf 16 jaar, zonder een vmbo diploma, zich ook aanmelden voor de groene en creatieve entree-opleiding.

“Mijn werkgever wilde graag dat ik voor Aeres MBO Velp koos. De opleiding staat goed bekend en haar ervaringen met Aeres-studenten zijn positief.”

Nienke, Student Bloem (BBL)