Biologische teelt

Welkom bij Biologische Teelt

Wil jij meewerken aan nieuwe oplossingen voor het huidige landbouw- en voedselsysteem dat ecologisch, sociaal en economisch steeds meer vastloopt?  En droom je over werken in een groot akkerbouwbedrijf, een kleine tuinderij of een prachtige vaste plantenkwekerij? Dan ben je bij Aeres MBO Velp op het juiste adres om daarvoor dé vakman of vakvrouw te worden. Je kunt de opleiding in de BOL of BBL volgen, ook het eerste jaar al!

Samen met biologische ondernemers uit de regio leren we je alles over de biologisch teelt. Op basis van vragen uit de praktijk ga je aan de slag met de theorie én de praktijk. Vanaf dag 1 ben je zelf aan het werk in het veld, ook op reguliere schooldagen. Want door te doen leer jij het beste. Zo ben je na 3 jaar voorbereid om het verschil te gaan maken en mee te bouwen aan een duurzame toekomst voor de agrarische -, groene sector en de natuur in Nederland.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Stuur dan gerust een mail met de vraag naar Sjakkelien de Kwaadsteniet. En via deze link kan je je aanmelden voor een proefles of informatiemoment! 

Door te doen, leer jij het beste! Samen met biologische ondernemers groei jij op tot vakprofessional!

Sjakkelien de Kwaadsteniet, docent Biologische Teelt

Over Aeres MBO Velp

In onze sfeervolle en kleinschalige school ontwikkel jij je tot specialist in een groeiende branche.
Je krijgt les van enthousiaste vakdocenten die je de fijne kneepjes van het vak leren. Naast goede theorielessen doe je ook veel ervaring op in beroepspraktijk.
Lees hier alles over de aanmeldingsprocedure.

Zeer regelmatig zijn er studenten die prijzen winnen op hun vakgebied. Maar ook internationaal doen we vaak mee in de prijzen. Lees op onze Wall of Fame de successen die we graag met je delen.