Dáárom Aeres MBO Velp

Aeres Velp gaat voor het beste onderwijs van Nederland.

Zoek je een uitdagende opleiding in het mbo-groen? Voor de creatieve en groene skills moet je bij ons zijn. Aeres MBO Velp (voorheen Groenhorst Velp) biedt je drie beroepsgerichte opleidingen op het gebied van Styling & Design, Bloembinden en Groene Ruimte / hoveniersopleiding. Heb je interesse in de entree-opleiding? Neem dan direct contact op met de decaan.

In onze sfeervolle en kleinschalige school ontwikkel jij je tot specialist in een groeiende branche.
Je krijgt les van enthousiaste vakdocenten die je de fijne kneepjes van het vak leren. Naast goede theorielessen doe je ook veel ervaring op in beroepspraktijk.
Lees hier alles over de aanmeldingsprocedure.

De begeleiding op school is erop gericht de studenten op een goede manier de school- loopbaan te laten doorlopen. Het mbo-team helpt je daarbij. Dat zijn bijvoorbeeld mentoren, opleidingscoördinatoren en de decaan. Heb je meer ondersteuning nodig? Je kunt hier meer lezen over ons passend onderwijs.

Zeer regelmatig zijn er studenten die prijzen winnen op hun vakgebied. Maar ook internationaal doen we vaak mee in de prijzen. Lees op onze Wall of Fame de successen die we graag met je delen.

Wij zijn een groen-creatief mbo voor toekomstige vakmensen en ondernemers.
Wil jij een echte vakexpert worden? Heeft het beroep hovenier, bloemist, of stylist jouw interesse?
Kom dan eens langs in ons vernieuwde gebouw in de bosrijke omgeving van Velp.
We vertellen je graag wat we jou te bieden hebben.

Het is geen grote school. We hebben veel persoonlijk contact met docenten, heel fijn!

Dominique, Student Bloemsierkunst