Kom sfeer proeven

Sfeerproeven en aanmelden

Weten hoe het is om bij ons op school te zitten? Kom een keer langs! 
Bij ons heb je verschillende mogelijkheden om met ons kennis te maken. 
Zo hebben we open dagen en informatieavonden, maar je kunt ook onze eigen proefles bijwonen. 

De eerste Informatieavond is: 
Donderdag 11 november 2021 van 18.00 - 20.00 uur.
Geef je op voor deze avond, die naar alle waarschijnlijkheid coronoproof in kleine groepjes gehouden wordt.

De Proefles:
Woensdag 9 maart is er van 13.00 - 15.30 uur een proefles voor Bloem, Groen en Styling. Geef je op

Speciale Opendagpagina
Je kunt hier alle informatie nog terugkijken en lezen. 

Ben je al zeker van je zaak en wil je je gewoon aanmelden bij Aeres MBO Velp, dat kan tot 1 april a.s.! Je leest hier alles over de aanmeldprocedureRechtsboven op onze pagina zie je de knop 'direct aanmelden". Zorg dat je alle gevraagde gegevens bij de hand hebt en meld je direct digitaal aan. Je ontvangt van ons kort daarna een mail om de intakeprocedure op te starten. En heb je vragen? Bel of mail ons, wij zijn op werkdagen telefonisch en per mail altijd bereikbaar.

Aeres komt naar je toe!

Wil je dat wij bij jou op school langskomen? Wij geven graag een keer een gastles. Vraag aan de decaan op school om contact met ons op te nemen. Lees hier over de mogelijkheden. 

Kans op stage, leerbaan en werk

Als je een studie kiest is het ook verstandig om naar je kansen op stage en werk te kijken. De kans op stage en werk kan verschillen per opleiding en per regio.  Voor meer informatie: 

Stagemarkt of https://www.kiesmbo.nl/opleidingen/groen/groen 

Skillswedstrijden

Wist je dat onze school ook actief meedoet aan vakwedstrijden? Skills Heroes Etaleur, Skills Heroes Tuinaanleg en Skills Heroes Bloembinden zijn hier mooie voorbeelden van. Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen en altijd het beste uit jezelf en je opleiding gaat halen. In augustus 2019 heeft Joëlle Weening, Nederlands kampioen Etaleur en ex-student van Aeres MBO Velp, de zesde plaats behaald bij de WorldSkills in Kazan bij het onderdeel Visual Merchandising. Een hele knappe prestatie! Ze heeft de medal of excellence mee terug naar Nederland genomen.
En op 6 maart 2020 is Rik Masson tot Nederlands kampioen Bloembinder gekroond! Hij maakte deel uit van Team NL om te strijden voor het goud bij de EuroSkills in Gratz,Oostenrijk. Helaas voor Rik en ons is deze wedstrijd komen te vervallen door Covid-19.

Spreekt dit je aan? Kom naar de open dagen in ons vernieuwde gebouw aan de Pinkenbergseweg 5F te Velp en ontdek of Aeres MBO Velp bij jou past. Onze docenten en studenten vertellen je graag meer. Je bent van harte welkom.

Als je nog vragen hebt, kun je ook altijd contact met ons opnemen.