Kom sfeer proeven

Weten hoe het is om bij ons op school te zitten? Kom een keer langs! 
Bij ons heb je verschillende mogelijkheden om met ons kennis te maken. 
Zo hebben we open dagen en informatieavonden, maar je kunt ook onze eigen proefles bijwonen. 

De eerstvolgende informatieavond is op:
Donderdag 14 november 2019 van 17.00 – 20.00 uur

Meeloopdag via decaan
Van je decaan heb je doorgekregen dat je voor een Meeloopdag (voorheen LRA) rechtstreeks moet aanmelden bij één van de mbo scholen in deze regio. Je bent van harte welkom bij Aeres MBO Velp,
Je kunt je opgeven voor Bloem, Groen of Styling

Proeflessen voor toekomstige studenten

Vrijdag 13 maart 2020 is de MBO Proefles van 13.00 - 15.30 uur. Heb je belangstelling? Geef je dan op via dit formulier die je mag mailen naar velp@aeres.nl 

Wil je dat wij bij jou op school langskomen? Wij geven graag een keer een gastles. Vraag aan de decaan op school om contact met ons op te nemen. Lees hier over de mogelijkheden. 

Skillswedstrijden

Wist je dat onze school ook actief meedoet aan vakwedstrijden? Skills Heroes Etaleur, Skills Heroes Tuinaanleg en Skills Heroes Bloembinden zijn hier mooie voorbeelden van. Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen en altijd het beste uit jezelf en je opleiding gaat halen. In augustus 2019 heeft Joëlle Weening, Nederlands kampioen Etaleur en ex-student van Aeres MBO Velp, de zesde plaats behaald bij de WorldSkills in Kazan bij het onderdeel Visual Merchandising. Een hele knappe prestatie! Ze heeft de medal of excellence mee terug naar Nederland genomen.

Spreekt dit je aan? Kom naar de open dagen in ons vernieuwde gebouw aan de Pinkenbergseweg 5F te Velp en ontdek of Aeres MBO Velp bij jou past. Onze docenten en studenten vertellen je graag meer. Je bent van harte welkom.

Als je nog vragen hebt, kun je ook altijd contact met ons opnemen.