Kom sfeer proeven

Sfeerproeven en aanmelden

Weten hoe het is om bij ons op school te zitten? Kom een keer langs! 
Bij ons heb je verschillende mogelijkheden om met ons kennis te maken. 
Zo hebben we open dagen en informatieavonden, maar je kunt ook onze eigen proefles bijwonen. 

Ons Open Huis is:
Vrijdag 24 januari van 18.00 – 21.00 uur en zaterdag 25 januari van 10.00-13.00 uur
De kwalificatiewedstrijden Tuinaanleg en Bloembinden zijn tijdens dit open huis. Vrij te bezoeken.

Ben je al zeker van je zaak en wil je je gewoon aanmelden bij Aeres MBO Velp? Je leest hier alles over de aanmeldprocedureRechtsboven op onze pagina zie je de knop 'direct aanmelden". Zorg dat je alle gevraagde gegevens bij de hand hebt en meld je direct digitaal aan. Je ontvangt van ons kort daarna een mail om de intakeprocedure op te starten. En heb je vragen? Bel of mail ons, wij zijn op werkdagen telefonisch en per mail altijd bereikbaar.

Meeloopdagen mbo vmbo leerjaar 3

Van je decaan heb je doorgekregen dat je je voor een meeloopdag gaat aanmelden bij één van de mbo scholen in deze regio. Voorheen ging dit via een website van de Lerende Regio Arnhem, dit is veranderd. Je doet dat nu gewoon bij de website van de mbo-school zelf. Kies je voor Aeres MBO Velp dan kies je voor een groene én creatieve toekomst. Je bent van harte welkom bij Aeres MBO Velp op woensdag 4 maart 2020, Je kunt je opgeven voor Bloem, Groen of Styling.

Proeflessen voor toekomstige studenten

Vrijdag 13 maart 2020 is de MBO Proefles van 13.00 - 15.30 uur. Heb je belangstelling? Geef je dan op via dit digitale formulier in het agenda-item van 13 maart 2020. 

Wil je dat wij bij jou op school langskomen? Wij geven graag een keer een gastles. Vraag aan de decaan op school om contact met ons op te nemen. Lees hier over de mogelijkheden. 

Kans op stage, leerbaan en werk

Als je een studie kiest is het ook verstandig om naar je kansen op stage en werk te kijken. De kans op stage en werk kan verschillen per opleiding en per regio.  Voor meer informatie: 

https://www.s-bb.nl/kans of https://www.kiesmbo.nl/opleidingen/groen/groen 

Skillswedstrijden

Wist je dat onze school ook actief meedoet aan vakwedstrijden? Skills Heroes Etaleur, Skills Heroes Tuinaanleg en Skills Heroes Bloembinden zijn hier mooie voorbeelden van. Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen en altijd het beste uit jezelf en je opleiding gaat halen. In augustus 2019 heeft Joëlle Weening, Nederlands kampioen Etaleur en ex-student van Aeres MBO Velp, de zesde plaats behaald bij de WorldSkills in Kazan bij het onderdeel Visual Merchandising. Een hele knappe prestatie! Ze heeft de medal of excellence mee terug naar Nederland genomen.

Spreekt dit je aan? Kom naar de open dagen in ons vernieuwde gebouw aan de Pinkenbergseweg 5F te Velp en ontdek of Aeres MBO Velp bij jou past. Onze docenten en studenten vertellen je graag meer. Je bent van harte welkom.

Als je nog vragen hebt, kun je ook altijd contact met ons opnemen.