Open dagen en Informatieavonden

Informatieavond MBO

Heel graag ontvangen we je, samen met je ouders, live op onderstaande datum, Het beste is om die van 10 maart te kiezen zodat je je mooi op tijd kunt inschrijven voor een opleiding. En als je de dag ervoor dan de proefles doet, kom je goed beslagen ten ijs. Aanmelden doe je hier

donderdag 9 juni    18.00 - 20.00 uur

Kies jij voor een groene en creatieve toekomst? 

Fijn dat je even rondkijkt op onze website! In deze lastige coronatijd kun je vanaf je eigen, comfortabele bank al online kennismaken met Aeres MBO Velp via de Webinar die we op 21 januari live hebben gegeven.

Aeres MBO Velp is een  sfeervolle, kleinschalige school met focus op groen, creativiteit, duurzaamheid en ondernemerschap, met veel praktijk, stage en excursies, een open sfeer en toekomstperspectief. 

Ben jij ons goud in het groen?

Wij bieden deze opleidingen aan:

  • Groen - hoveniersopleiding groen BBL + BOL niveau 2, 3 en 4,
  • Styling & Design - stylistenopleiding styling & design BOL niveau 3+4,
  • Bloem - bloemistenopleiding bloem BBL + BOL niveau 2, 3 en 4 en 
  • Bloem - uitstromen met profiel Styling BOL niveau 2.

Ook voor 16 plus leerlingen zonder vmbo diploma is er een opleiding in huis. De Entree opleiding. Wil jij als assistent bloemist, kweker of hovenier aan de slag bij een leerbedrijf? Dat kan wanneer je je aanmeld bij de entree-opleiding van Aeres MBO Velp. Je kunt kiezen voor een BBL of een BOL opleiding. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze decaan.   

 

Aanmelden

Je leest hier alles over de aanmeldprocedure.

Aanmelden informatiemoment

Sinds september 2019 hebben wij het kwaliteitslabel voor Groen; de Groene Hotspot van de VHG en voor Bloem; Floral Education Center van de VBW!
Aeres MBO is opnieuw het beste AOC volgens de keuzegids 2021! 

Je bent van harte welkom!