Open dagen en Informatieavonden

Kies jij voor een groene en creatieve toekomst?  Welkom en wat leuk dat je rondkijkt op onze website. Aeres MBO Velp is een  sfeervolle, kleinschalige school met focus op groen, creativiteit, duurzaamheid en ondernemerschap, met veel praktijk, stage en excursies, een open sfeer en toekomstperspectief.  Welkom op open dagen MBO Van harte welkom, samen met je ouders, op onderstaande data. Wie weet ontmoet je hier direct je toekomstige werkgever. Op deze avond zijn er enthousiaste bedrijven die je alles kunnen vertellen over het werken bij een hovenier of bloemstylist!

 donderdag 25 april 2024 16.00-21.00u  Festival Goed Groen en Expositie Bloem/Styling
 donderdag  30 mei 2024 14.00-16.00u  Proeflessen
 dinsdag 11 juni 2024 18.00-20.00u  Informatieavond

Proeflessen

De proeflessen zijn donderdag 30 mei 2024 voor hovenier / bloem / teelt, hier kun jij je apart voor aanmelden  --> meld je aan

Aanmelden informatiemoment / open huis

Extra informatie

Webinar

Kijk hier nog eens terug naar de Webinar van januari 2023!Ben jij ons goud in het groen?

Wij bieden deze opleidingen aan:

  • Groen - hoveniersopleiding groen BBL + BOL niveau 2, 3 en 4,
  • Bloem* - bloemistenopleiding bloem en styling BBL + BOL niveau 2, 3 en 4 en
  • Teelt - biologische teelt BBL niveau 3 (deze opleiding start in schooljaar 2024-2025), eerste jaar BOL daarna keuze voor BOL of BBL.
  • Entree - assistent opleiding groene leefomgeving (zie onder) BOL + BBL niveau 1
*Met ingang van augustus 2023 voegen we onze bloem- en stylingopleiding samen. Hierdoor sluit onze nieuwe opleiding niveau 4 Specialist Bloem, waarin je wordt opgeleid tot ‘Vakexpert bloem en styling’, nog beter aan op de vraag vanuit het bedrijfsleven. Ook de styling opleiding niveau 3 gaat samen met Vakbekwaam medewerker bloem en styling. Wij bieden deze opleiding aan voor de leerweg BBL en BOL. 

Ook voor 16 plus leerlingen zonder vmbo diploma is er een opleiding in huis. De Entree opleiding. Wil jij als assistent bloemist, kweker of hovenier aan de slag bij een leerbedrijf? Dat kan wanneer je je aanmeld bij de entree-opleiding van Aeres MBO Velp. Je kunt kiezen voor een BBL of een BOL opleiding. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze decaan.   

 

Aanmelden Je leest hier alles over de aanmeldprocedure.
Sinds september 2019 hebben wij het kwaliteitslabel voor Groen; de Groene Hotspot van de VHG en voor Bloem; Floral Education Center van de VBW! Aeres MBO is opnieuw het beste AOC volgens de keuzegids 2022!  Je bent van harte welkom!  Beste AOC Aeres MBO 2022