• Aanmelden
  • Inhoud
  • Studie in cijfers
  • Toekomst

Wil jij je aanmelden voor de opleiding Bedrijfsleider biologisch-dynamisch bedrijf bij Aeres MBO?

Je kunt je aanmelden bij Aeres MBO Dronten Warmonderhof

Aanmelden bij Aeres MBO Dronten Warmonderhof

Wat leer je in de opleiding Bedrijfsleider biologisch-dynamisch bedrijf van Aeres MBO?

Je leert alle aspecten van de biologisch-dynamische landbouw. Je opleiding bereidt je voor op het zelf runnen van een bedrijf. Je krijgt landbouwvakken zoals veehouderij, akkerbouw, tuinbouw, fruitteelt, dierkunde, plantkunde, bodemvruchtbaarheid, plantgezondheid, bemesting en trekkerrijden en vakken die gerelateerd zijn aan de biologisch-dynamische manier van werken. Bijvoorbeeld sterrenkunde, antroposofie en waarnemen. Ook meer ondersteunende vakken zoals bodemkunde, landschap, bedrijfsorganisme, techniek, Nederlands, Engels en rekenen, en ook bedrijfseconomie en marketing.

Relevante opleidingsinformatie

Studie in Cijfers is een studiebijsluiter die je onafhankelijke en actuele informatie geeft over mbo opleidingen en de arbeidsmarkt. Hoe is de studenttevredenheid van een opleiding? Wat was afgelopen schooljaar het slagingspercentage? Hoe is de kans op werk na je opleiding? Deze en andere relevante informatie vind je overzichtelijk bij elkaar in Studie in Cijfers. 
Van de meeste opleidingen van Aeres MBO is een studiebijsluiter beschikbaar.

Bekijk de studiebijsluiter van deze opleiding:

 

Wat kun je met de opleiding Bedrijfsleider biologisch-dynamisch bedrijf van Aeres MBO?

Je kunt bedrijfsleider worden op een biologisch of een biologisch-dynamisch landbouwbedrijf, een tuinderij of een zorgboerderij. Je kunt zelf werkzaamheden uitvoeren en anderen aansturen. Je kunt ook terecht in leidinggevende functies in natuurvoedingswinkels, groothandels of voedselverwerkende bedrijven.

Van deze opleiding zijn baankansen zoals die worden gepubliceerd op de website www.kansopwerk.nl onbekend. Maar er zijn ruim voldoende stage en leerplekken te vinden.

Verder leren?

Na deze opleiding kun je doorleren in het hoger beroepsonderwijs (hbo).