Natuur en milieu opleidingen

Ben je geïnteresseerd in het milieu en de natuur? En wil je een verschil maken? Dan is een van onze natuur en milieu opleidingen perfect voor jou. Op wel negen verschillende locaties bieden we verschillende natuur en milieu opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4. Met dit diploma op zak kun je bijvoorbeeld aan de slag als natuurwerker of als onderzoeker. Kijk snel verder en vind een passende opleiding! 

Wat leer je tijdens een van onze natuur en milieu opleidingen?

Tijdens deze opleidingen richt je je natuurlijk op het milieu en de natuur. Zo draag je bij aan groene oplossingen voor klimaatadaptatie, bedenk je duurzame oplossingen of werk je aan de aanleg van tuinen. Je draagt in ieder geval jouw steentje bij aan het klimaat en maakt een verschil met een van onze opleidingen. 

Past een opleiding over de natuur of het milieu bij jou?

Lijkt het jou leuk om de hele dag bezig te zijn met natuur en milieu? Dan past een van onze opleidingen over natuur en milieu zeker bij jou. Het is maar net waar je voor kiest. Lijkt het doen van veldonderzoek jou ontzettend gaaf? Dan is een opleiding tot adviseur leefomgeving wat voor jou. Als je graag wil bouwen aan een groenere wereld, kun je kiezen voor de opleiding aarde en klimaat. Maar ook zijn er onder andere onderzoeker, natuurwerker en coördinator buitensport mogelijkheden. 

BOL Natuur en milieu opleiding

BOL Opleiding HovenierBij Aeres MBO kun je onze opleidingen over het milieu en de natuur volgen als BOL opleiding. Tijdens deze voltijd opleiding combineer je leren op school met stages. Neem eens een kijkje bij onze voltijd opleidingen en vind de perfecte opleiding voor jou. 

BBL Natuur en milieu opleiding

BBL Hovenier OpleidingWerk je al in de natuur of milieusector? Of wil je graag tegelijkertijd werken en leren? Dan is een BBL opleiding de juiste keuze voor jou. Tijdens een BBL opleiding werk je ongeveer drie dagen per week bij een erkend leerbedrijf en ga je meestal één dag per week naar school. 

Opleiding Medewerker Natuur en milieu

Hoveniersopleiding niveau 2

Opleiding Vakbekwaam Natuur en milieu

Hoveniersopleiding niveau 3

Opleiding Opzichter Natuur en milieu

Hoveniersopleiding niveau 4

Volg de opleiding in een van onze vestigingen

Wil je graag een natuur en milieu opleiding bij jou in de buurt volgen? Dat is geen probleem! Bij Aeres MBO bieden we deze opleidingen op wel negen verschillende locaties aan. Wat denk je van Almere, Emmeloord of Leeuwarden? Wellicht vind je een opleiding bij jou in de buurt! Of kies juist voor een locatie verder weg. 

Meer weten? Kom naar de Open dag!

Wil je meer weten over een bepaalde opleiding? Neem dan eens een kijkje bij een van onze Open dagen. In onze online agenda vind je alle Open dagen en Informatiedagen. Heb je verder nog vragen? Neem gerust contact met een van onze locaties op.

Kom naar onze open dagen