Leerlingen moeten keuzes maken, zich oriënteren op een (vervolg)opleiding, allerlei zaken regelen. Vaak hebben ze twijfels: is dit wel wat ik wil? Waar ben ik echt goed in?  

Wij helpen jou en jullie leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. Zodat zij makkelijker de overstap kunnen maken. Het doorstroomdossier vmbo-mbo vormt hier een belangrijk onderdeel van. Aeres MBO Velp (voorheen Groenhorst Velp) geeft haar lessen in een, in 2017, volledig vernieuwd gebouw in de bosrijke omgeving van Velp, Gelderland.

Contact met onze decaan? 
Onze decaan Nienke Reessink is bereikbaar op 088 020 5212 of via de mail n.reessink@aeres.nl  

Contact met onze zorgcoördinator? 
U kunt Ellen Lammers bellen op 088-020 5200 of mailen met e.j.m.lammers@aeres.nl

Gastles voor VO scholen - Velp komt naar je toe

Interesse in een voorlichting, demonstratie of gastles van ons op jullie eigen school? Wij komen graag een keer langs! Stuur vandaag nog een e-mail naar Marleen Hemink (m.hemink@aeres.nl), dan komen we zo snel mogelijk bij je terug. 

Scholenmarkten in de regio

Met een studenten-promotieteam en vakdocenten gaat Aeres MBO Velp de regio in om de groene en creatieve opleidingen op diverse scholenmarkten te presenteren. De studenten beantwoorden de vragen over onze opleidingen in de sectoren Groen, Bloem, Dier en Styling & Design. De vakdocenten presenteren algemene informatie over de opleidingen en proberen jou zoveel mogelijk mee te nemen in de wereld van het groene mbo.

Niet alleen Aeres MBO Velp is op deze avond/dag aanwezig, samen met andere mbo scholen uit deze regio zullen wij je vanavond te woord staan. Op deze manier kan je meerdere mbo scholen op dezelfde avond spreken.

Houd onze agenda in de gaten voor de actuele data.