Dierverzorging opleiding Barneveld

Opleidingen dierverzorging en -management

Ik wilde altijd al graag met dieren werken. Niet dat ik niet graag met mensen omga maar vooral omdat ik dieren ontzettend interessant vind. Mijn droombaan is om straks, na de opleiding aan de slag te gaan bij een dierentuin. Het liefste bij de Apenheul.  Dat zal misschien lastig zijn want wie wil dat niet? Maar ik ga er wel voor!

Opleiding dierverzorging

Alles wat je doet heeft direct of indirect met dieren te maken

Dieren vragen aandacht, verzorging en respect. Ze maken de wereld leefbaarder, leuker, boeiender en evenwichtiger. Aan die wereld kun jij meewerken. Tijdens de opleiding dierverzorging en later.

Op onze school leer je niet alleen de praktische kant van het houden van dieren, maar ook alles over hun welzijn, gezondheid en gedrag. Je krijgt les van dierspecialisten die naast docent ook expert zijn op diverse diergroepen. Net als jij steken ook zij hun passie niet onder stoelen of banken.

Het leukste is natuurlijk de opleiding dierverzorging in de praktijk, gewoon op school

Kies je voor één van de opleidingen Dierverzorging, Dier & Management of Dier & Gezondheid (paraveterinair), dan word je, net als alle andere studenten, ingepland in de dagelijkse verzorging van onze 2500 dieren in Barneveld. Je krijgt daarbij begeleiding van het vaste team van dierverzorgers. Op deze manier zijn we met z’n allen verantwoordelijk voor het welzijn van onze levende have.

Vrijwel elke dag maken praktijklessen op school deel uit van jouw opleiding. Zo leer je producten spiegelen in de compleet ingerichte dierenspeciaalzaak, leer je alles over het verzorgen en houden van vele huisdierdiersoorten, leer je werken met diverse huisvestingssystemen,  föhn je de haren van een net gewassen hond in de trimsalon. En natuurlijk nog veel meer, of wel jouw passie komt bij ons helemaal aan de orde!

 

Voor welke opleiding kies jij?

Dierverzorging opleiding niveau 2/3

Dierverzorging & Management opleiding niveau 4

Download hier de opleidingsbrochure dier

Kom naar onze open dagen in Barneveld