Hippische paarden opleidingen

Toen ik dertien was, wist ik al dat ik iets in de paardenhouderij wilde gaan doen. Iedereen zei dat ik het beste een paarden opleiding bij Aeres in Barneveld kon volgen. Ik ben het avontuur aangegaan en het bevalt me uitstekend. Vooral de praktijklessen op het hippisch centrum zijn leuk!

Jordy, student Paardenhouderij en – Paardensport

Hippische paarden opleiding in Barneveld

Paarden zijn je lust en je leven, je vindt het fantastische dieren en het is jouw passie om ermee te werken. Je wilt alles over paarden weten en je ziet jezelf in de toekomst in de paardensector werken. Dan moet je gewoon naar één van de paarden opleidingen bij Aeres MBO Barneveld!

Jouw motto is: aanpakken!
Al ruim 20 jaar verzorgt Aeres Barneveld hippische paarden opleidingen op het beste mbo kwaliteitsniveau.

De school werkt samen met ervaren, professionele paardrij instructeurs uit de hippische sector om jou zo optimaal les te kunnen geven. Je krijgt praktijkonderwijs op het Aeres hippisch centrum in Kootwijkerbroek. Een unieke omgeving, landelijk gelegen en voorzien van diverse faciliteiten zoals binnen- en buitenrijbanen (gedeeltelijk overkapt), longeercirkel, trainingsmolen, galoppeerbaan, hoefsmederij, ruiterfitruimte etc.

Er zijn maar liefst 30 schoolpaarden op het paarden opleidingscentrum.

Past een paarden opleiding bij jou?

Wil jij het beste uit jezelf halen? Ben jij graag buiten en wil jij graag met paarden werken? Tijdens één van de paarden opleidingen in Barneveld leer je alles over paarden en paarden houden. Ga je voor instructeur paardensport of wil je je eigen manege starten, of straks op top niveau mee kunnen rijden. Of wat dacht je van je eigen bedrijf beginnen als hoefsmid? Dan is één van de onderstaande opleidingen zeker iets voor jou. Bekijk hieronder al onze paarden opleidingen en richtingen en maak je keuze.

BOL paarden opleiding

BOL Opleiding Hovenier

Beroeps Opleidende Leerweg, je volgt school en stage / BPV

BBL paarden opleiding

BBL Hovenier Opleiding

Beroeps Begeleidende Leerweg, je werkt en hebt 1 tot 2 dagen school.

Paarden opleidingen niveau 2

Hoveniersopleiding niveau 2

Paarden opleidingen niveau 3

Hoveniersopleiding niveau 3

Paarden opleidingen niveau 4

Hoveniersopleiding niveau 4

Veel gestelde vragen over onze paarden opleidingen in Barneveld

Volg één van de paarden opleidingen in Barneveld

Wil jij graag een paarden opleiding volgen? Dan hebben wij goed nieuws, want diverse paarden opleidingen worden in verschillende richtingen aangeboden in Barneveld.

Meer weten? Kom naar de Open dag!

Wil je meer weten over een bepaalde opleiding? Neem dan eens een kijkje bij een van onze open dagen. In onze online agenda vind je alle open dagen, informatiedagen en meeloopdagen. Heb je verder nog vragen? Neem gerust contact op met Aeres MBO Barneveld.
 
Kom naar onze open dagen