Praktijk biologische Teelt bij Soil Valley

Date

Na de zomervakantie starten we in Velp, mits voldoende aanmeldingen, met de opleiding vakbekwaam medewerker biologische teelt. Vandaag waren we op bezoek bij Soil Valley, wat een prachtig terrein om hier te werken en te leren. Op dit bedrijf vinden daar straks minimaal twee praktijkdagen plaats van de studenten. Op InnoFields worden momenteel verschillende experimenten uitgevoerd door de eigen medewerkers en studenten. Er vinden trainingen plaats en de ecologische tuinderij Bodemliefde is er ook gevestigd,

Op vrijdag 7 juni heeft Soil Valley (onderdeel van Royal Eikelkamp) een lezing georganiseerd over bodemleven. Wat zijn de bedreigingen en wat zouden we in de toekomst willen met onze bodem? Vraagstukken voor onderwijs en bedrijfsleven komen hier mooi samen. Dit haakt heel goed aan bij onze nieuwe opleiding Biologische Teelt. Aeres gaat lessen verzorgen op de prachtige locatie van Soil Valley. Interesse? Kom dan bij Aeres MBO Velp voor een informatieavond op dinsdag 11 juni tussen 18-20 uur.

Ken of ben je iemand die deze opleiding in de BBL of BOL wil gaan volgen? Deel dan deze post.

Wil je meer informatie over onze opleiding Biologische Teelt? Klik hier

Voor meer informatie over Soil Valley, klik hier

InnoFields
Op dit terrein van 6,5 hectare groot bedenken, testen en tonen ze allerlei innovatieve ontwikkelingen op het gebied van grond, water, plant, klimaat en agro. Hier werkt Royal Eijkelkamp samen met verschillende bedrijven, onderwijsinstellingen, studenten, data science wetenschappers, ecologische en biologische tuinders, vrijwilligers en meer.

Kom dinsdag 11 juni tussen 18.00 en 20.00 uur op de Informatieavond bij Aeres MBO Velp. Interessant voor iedereen die nog een studiekeuze wil maken. Belangstellenden van de opleiding biologische teelt, hovenier en bloemstylist kunnen de school zien en in gesprek gaan met studenten, docenten en leerbedrijven.