Dáárom Aeres MBO Leeuwarden

Leren doe je het beste als je bezig bent met dingen die je ook leuk vindt. Daarom doen we erg ons best om ons onderwijs en onze school op een manier vorm te geven dat je het bij ons naar de zin hebt. Afgelopen jaar zijn we daar aardig in geslaagd: veel studenten spreken uit dat ze het goed hebben bij ons en dat zien we terug in prachtige slagingspercentages! Leren is hier niet alleen leuk, praktisch, maar ook succesvol.

Dichtbij de praktijk

Onze school staat midden in de samenleving. Tijdens je opleiding zal je dan ook vaak ‘buiten’ de school te vinden zijn waar je opdrachten uitvoert in het werkveld of anderen ondersteunt bij hun werkzaamheden. 

We werken samen in de Groene Hotspot Noord met Terra en bedrijfsleven. Volg hier onze projecten en activiteiten en zie welke partners we hebben om de verbinding tussen onderwijs en het groene bedrijfsleven te verstevigen.

Ik ben er trots op dat onze school zo goed in verbinding staat met het werkveld. Onze blik is naar buiten gericht. Want dat is waar je voor opleidt en waar je naar toe werkt. Studenten nemen deel aan projecten buiten school en wij halen experts naar binnen, bijvoorbeeld voor gastlessen en projecten.

Bauke van der Meulen, docent