Ouders en decanen hebben de belangrijkste rol in het keuzeproces van aanstaande mbo’ers. Een uitkomst die elke keer naar voren komt in onze open dagen-evaluaties die we van bezoekers ontvangen.

Aeres MBO Barneveld ademt de sfeer van dieren en heeft als enige school in Nederland een dierentuinvergunning.

Onze studenten werken en leren letterlijk tussen de reptielen, kamelen, honden, geiten, lama's, vogels en knaagdieren. Onze opleidingen staan voor kleinschalig, aandacht voor de student en een veilige, prettige sfeer waar iedereen zich bij thuis voelt.

Wij nodigen u uit om, alleen of met een groep van uw leerlingen, tijdens onze open dagen onze school te komen beleven. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld met uw decanenkring een dagdeel bij ons door te brengen, waarbij naast voldoende vergaderfaciliteiten ook een rondleiding over de campus en een lunch tot de mogelijkheden behoren.

Voor een afspraak of specifieke vragen kunt u zich wenden tot de studieadviseur, Alice Goor, tel. 088-0206100. Email: decaan.mbo.barneveld@aeres.nl

Wij sturen u met plezier onze opleidingsinformatie toe om deze te verspreiden onder uw leerlingen of studenten. Mail uw aanvraag naar marketing.barneveld@aeres.nl.