Ouders en decanen hebben de belangrijkste rol in het keuzeproces van aanstaande mbo’ers. Een uitkomst die elke keer naar voren komt in onze open dagen-evaluaties die we van bezoekers ontvangen.

Sinds de opening van onze nieuwe campus in april 2014 is het aantal ingeschreven studenten flink gestegen. Dat dit niet alleen te danken is aan onze nieuwe campus spreekt voor zich. Het heeft vooral te maken met het type onderwijs dat Aeres MBO Barneveld biedt. Onze opleidingen staan voor kleinschalig, aandacht voor de student en een veilige, prettige sfeer waar iedereen zich bij thuisvoelt. Onze studenten werken en leren letterlijk tussen de dieren. Een unieke combinatie die nergens anders in Nederland te vinden is!

Wij nodigen u uit om, alleen of met een groep van uw leerlingen, tijdens onze open dagen onze school te komen beleven. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld met uw decanenkring een dagdeel bij ons door te brengen, waarbij naast voldoende vergaderfaciliteiten ook een rondleiding over de campus en een lunch tot de mogelijkheden behoren.  

Voor een afspraak of specifieke vragen kunt u zich wenden tot studieadviseur, Alice Goor, tel. 088-0206100. Email: decaan.mbo.barneveld@aeres.nl

Wij sturen u met plezier onze opleidingsbrochures toe om deze te verspreiden onder uw leerlingen of studenten. Mail uw aanvraag naar Cheryl Schuurman (PR & Marketing): c.schuurman@aeres.nl