In het studiejaar vinden er op onze locatie spreekmomenten plaats voor ouders van studenten uit de verschillende opleidingen. 

 Voor dit studiejaar zijn de ouderspreekmomenten op onderstaande data gepland. Vanwege de coronamaatregelen laten wij de ouderspreekmomenten dit cursusjaar online plaatsvinden. Op deze momenten wordt u de mogelijkheid geboden om samen met uw dochter of zoon online de 15-minuten-gesprekken te voeren, met de mentor en/of andere docenten. U kunt via uw zoon of dochter de studieresultaten inzien in Eduarte. Het doel van deze gesprekken is om u in de gelegenheid te stellen om de schoolresultaten te bespreken met de betreffende docenten en uw dochter of zoon. Het is, volgens ons, met name van belang dat u een gesprek heeft met de mentor.

Deze 15-minuten-gesprekken zijn voor de teams:

Veehouderij, Grond, Groen, Infra en de Hippische opleidingen gepland op;

 • dinsdagavond 9 februari 2021 tussen 18.00 ± 22.00 uur

Dierverzorging, Dier en Management en Dier en Gezondheid gepland op;

 • dinsdagavond 16 februari 2021 tussen 18.00 en ± 22.00 uur

En voor alle teams op;

 • ·vrijdagmiddag 12 februari 2021 tussen 15:00 en 17.00 uur.

U kunt zich inschrijven vanaf vrijdag 15 januari tot en met donderdag 28 januari.

Hoe gaat het inschrijven in zijn werk?

 1. U klikt op deze link: https://aeres-barneveld.schoolpraat-app.nl/gesprekkenplanner             
 2. Vanaf 15 januari ziet u daar een lijst met beschikbare docenten en de data voor de diverse momenten dat zij beschikbaar zijn.
 3. U klikt op de naam van de docent die u wilt spreken en vult vervolgens eerst eenmalig de voor- en achternaam van de student, het studentnummer, een WERKEND e-mailadres en uw eigen telefoonnummer in. Het is belangrijk dat deze gegevens kloppen, omdat hier de bevestiging van uw afspraak naar toe wordt gestuurd. Uw telefoonnummer hebben wij nodig om u te bereiken in het geval dat een docent onverhoopt verhinderd is.
 4. U ziet bij de docent/mentor op welke tijdstippen hij/zij beschikbaar (groene kleur) is en klikt vervolgens op het tijdstip van uw keuze.
 5. U kunt nu een andere docent kiezen als u meerdere personen wilt spreken door op “Volgende afspraak” te klikken. U komt dan eerst in een scherm met een bevestiging van uw keuze terecht en klikt vervolgens op “Terug” om de volgende afspraak te plannen.
 6. Wanneer u alle afspraken heeft gepland, klikt op u op “Opslaan”. Wanneer u vergeet om op “Opslaan” te klikken, worden er geen afspraken vastgelegd!
 7. Nadat u op “Opslaan” heeft geklikt ontvangt u een bevestiging met een overzicht van al uw afspraken op het door u ingevoerde e-mailadres. Daarin staat ook een link om eventuele afspraken te annuleren. Dit kan tot op de dag van de ouderspreekmiddag- en avond. Het verzoek om z.s.m. te annuleren indien nodig!
 8. Geen e-mail ontvangen? Controleer dan uw spambox.

De betreffende docent/mentor waarmee u een gesprek wenst nodigt u uit via het Outlook account van uw zoon of dochter voor een afspraak op het door u ingeschreven moment. In deze afspraak treft u een link van “Microsoft Teams” aan.

Mocht u met beide ouders aanwezig willen zijn, en één van beide wil aansluiten vanaf een andere locatie, dan verzoeken wij uw zoon of dochter om het privé e-mailadres van deze ouder door te geven aan de docent/mentor waarmee u wenst te spreken. Die docent/mentor kan deze ouder dan uitnodigen om bij het gesprek aan te sluiten.

Wanneer iets niet duidelijk is of u heeft een vraag, dan kunt u natuurlijk altijd even bellen met de school via 088-0206100