Welkom decaan/mentor! Op deze pagina hebben we de belangrijkste informatie voor jullie en jullie leerlingen op een rij gezet. Zo helpen we elkaar om leerlingen te begeleiden naar een vervolgopleiding.
 

1. Onze opleidingen

Bij Aeres MBO Almere bieden we een verscheidenheid aan opleidingen aan. Zo is er voor ieder wat wils!
Op onderstaande pagina's lezen leerlingen meer over onze richtingen, wat opleidingen inhouden en op welke niveaus deze worden aangeboden:

Ook hebben we een speciaal maatwerktraject voor studenten die graag een hbo studie Toegepaste biologie willen doen, maar niet het juiste profiel of de juiste vooropleiding hebben of hun hbo-propedeuse niet hebben behaald.

2. Studiezoeker

Wellicht dat een leerling nog niet precies weet wat hij/zij wil studeren. Er is ook zo veel leuks om uit te kiezen! Via onze studiezoeker kunnen ze op basis van interesse, niveau en leerweg een opleiding zoeken. Zo vinden ze gemakkelijk de studie die bij ze past! 

3. Kom kennis maken!

We begrijpen natuurlijk als geen ander dat je als studiekiezer wilt kennismaken met een opleiding en school. Dat kan op onze open dag of tijdens een meeloopdag.

 Willen jullie leerlingen nu alvast een digitaal rondje lopen in het gebouw en presentaties en video's bekijken, dat kan! Tip: heb je een VR-bril? Dat maakt de virtuele tour nóg leuker om te doen.  

4. Download de brochure

Bekijk of download onze brochure hier.
Hierin staat meer informatie over onze school en de opleidingen. 

Liever exemplaren op school ontvangen voor jullie leerlingen? Neem dan contact met ons op.

5. Contact

Zijn er specifieke vragen, stuur gerust een e-mail of bel direct naar 088 - 020 54 00