Groen, Grond & Infra opleiding

Het leukste van de opleiding vind ik dat je veel met je handen bezig bent. Je doet enorm veel praktijkervaring op. Ik werk graag met machines zoals een kraan of shovel. Die zijn volop aanwezig op school. Na mijn opleiding ga ik verder met mijn eigen bedrijf als zelfstandige in loonwerk.

Bas, student GGI

Groen, Grond & Infra (GGI)

De groene buitenruimte is een wereld waarin echte aanpakkers werken. Professionals gebruiken grote, vaak dure machines en werktuigen voor klussen bij agrarische bedrijven, grondverzet en in het openbaar groen, Ze werken meestal buiten, ook in weer en wind, ze kennen het materieel en onderhouden het uitstekend.

Voor welke opleiding kies jij? *

* Elke student start de opleiding Groen, Grond en Infra in Barneveld in de BOL opleiding; hele weken naar school en blokjes van stage. Het eerste stageblok is rond de herfstvakantie en duurt ongeveer 6 weken.  Het tweede blok is rond de voorjaarsvakantie en duurt 3 weken, en het derde blok is rond de meivakantie en duurt 8 weken. Aan het einde van het 1e leerjaar kan je kiezen of je de opleiding in de BOL- of BBL-vorm afrondt ( in de BBL ben je dan gemiddeld telkens 6 weken aan het werk en kom je daarna telkens één week op school. De niveau 4-opleiding wordt alleen maar in de BOL vorm aangeboden )

Bekijk via de knop hieronder de opleidingsbrochure Vee & Groen, Grond & Infra