Keuzegids mbo 2018: opnieuw top drie voor Aeres MBO

Date

Aeres MBO staat opnieuw in de top 3 van beste groene scholen in de vandaag verschenen Keuzegids mbo 2018. Met 62,0 punten behaalt Aeres MBO de derde plaats, voorgegaan door Citaverde College met 64,0 punten. Edudelta College blijft eerste met 66,5 punten.

Constante kwaliteit

Al acht jaar lang staat Aeres MBO (voorheen Groenhorst) in de top drie van de Keuzegids mbo. Een resultaat waar we trots op zijn. We zijn blij met de positieve waarderingen van onze studenten en we zijn trots op onze medewerkers. We blijven werken aan goed onderwijs voor onze studenten.

Onafhankelijke gids

Het aanbod mbo-opleidingen in Nederland is groot. Om helderheid te scheppen in de kwaliteitsverschillen tussen de verschillende mbo-opleidingen, publiceert de Keuzegids ieder jaar een onafhankelijke gids. Hierin worden opleidingen en scholen in het middelbaar beroepsonderwijs (ROC’s, AOC’s en Vakscholen) beoordeeld en met elkaar vergeleken. Dit gebeurt o.a. op basis van onderzoek onder deelnemers (JOB monitor) en gegevens van de onderwijsinspectie. Meer informatie is te vinden op www.keuzegids.nl


Talent voor groei